Lehetsz gazdag vagy szegény,járhatsz a parkban,erdőben és a saját kertedben,a kullancs nem válogat! Kong a vészharang! Támogassa StartUp vállalkozásunkat a kullancsgomba gyártásának elindításában vagy támogassa a MOTKA Egyesületet a további kutatásokban.

StartUp
StartUp = Egy nagy növekedési potenciállal rendelkező, nemzetközi piacokra készülő, globális, robbanás-szerű növekedésre kódolt vállalkozás.


Biotech

(Biotechnológiai StartUp)

 

Egy Magyar találmányhoz keresünk kis és nagytámogatókat, szponzorokat egyaránt.

 

A termék eredménye kiváló, azt nem tudni, hogy az Európai Unión kívüli terjesztésnél mi várható, azt lehetetlen megjósolni. A visszajelzések alapján igen kedvező a piacra jutási esélyünk, mivel ár és érték arányban is jók vagyunk! Az Egyesült Államok kutatóival (kullanccsal kapcsolatos kutatásokkal) szemben minimum egy évvel járunk előttük.

 

A szükséges tőkeigényünk igen magas, szóval mindenki segítségére szükség van, de érdekünk is. Az életünkről dönthetünk egyben, hiszen a betegségeket, fertőzéseket és vírusokat bárki, bármikor elkaphatja. A cseppfertőzés esetén nem szükséges hozzá már a kullancs, de a kullancstól vagy a szúnyogtól fog indulni. Ez nem vita kérdése, ezért már most tudjuk, hogy a következő fejlesztésünk a szúnyogok elleni gyérítő szer létrehozása.

A Magyar találmánnyal gyorsan és hatékonyan állíthatjuk meg a betegségeket, fertőzéseket és vírusokat terjesztő kullancsokat. 

 

Az érdeklődők további részleteket a weboldalon olvashatnak.

Támogatóként az info@kullancsgomba.hu e-mail címen várjuk jelentkezését.


A cikkhez kapcsolódó képek

 

Kullancs veszély

Krími-kongói vérzéses láz vírus és
fertőző agyhártyagyulladás veszély

Október


Lárva szakasz

Nimfa szakasz

Felnőtt szakasz

Támogassa a kutató szervezetet

MOTKA Egyesület

Magyarországi Természet-, Környezet-, Állat-, és Árvízvédelmi Egyesület

Támogassa StartUp vállalkozásunkat

- RedBerry TickEx Kft.

- pay pal

Partnereink: