Lehetsz gazdag vagy szegény,járhatsz a parkban,erdőben és a saját kertedben,a kullancs nem válogat! Kong a vészharang! Támogassa StartUp vállalkozásunkat a kullancsgomba gyártásának elindításában vagy támogassa a MOTKA Egyesületet a további kutatásokban.

BioTech Befektetés


BioTech

(Biotechnológiai StartUp)

 

 

Magas hozamú befektetésre vágyik akár 3-5-7 éves futamidővel?

Akkor erről a lehetőségről tudnia kell!

 

Miről is beszélünk?

Egy Magyar találmányhoz keresünk kis és nagybefektetőket egyaránt.

Számításaink szerint a befektetése (csak személyesen tudunk felvilágosítást adni a %-ról) igen kedvező hozamot biztosítana, mindenki számára egyedi megállapodással, érdeklődjön.

A termék eredménye kiváló, azt nem tudni, hogy az Európai Unión kívüli terjesztésnél mi várható, azt lehetetlen megjósolni. A visszajelzések alapján igen kedvező a piacra jutási esélyünk, mivel ár és érték arányban is jók vagyunk! Az Egyesült Államok kutatóival (kullanccsal kapcsolatos kutatásokkal) szemben több évvel járunk előttük.

A szükséges tőkeigényünk igen magas, szóval mindenki segítségére szükség van, de érdekünk is. Az életünkről dönthetünk egyben, hiszen a betegségeket, fertőzéseket és vírusokat bárki, bármikor elkaphatja. A cseppfertőzés esetén nem szükséges hozzá már a kullancs, de a kullancstól vagy a szúnyogtól fog indulni. Ez nem vita kérdése, ezért már most tudjuk, hogy a következő fejlesztésünk a szúnyogok elleni gyérítő szer létrehozása.

A Magyar találmánnyal gyorsan és hatékonyan állíthatjuk meg a betegségeket, fertőzéseket és vírusokat terjesztő kullancsokat. 

 

Az érdeklődők további részleteket a weboldalon olvashatnak vagy személyes megbeszélés alkalmával kaphatnak.

Befektetőként az info@kullancsgomba.hu e-mail címen várjuk jelentkezését.


A cikkhez kapcsolódó képek

 

Kullancs veszély

Krími-kongói vérzéses láz vírus és
fertőző agyhártyagyulladás veszély

Március


Lárva szakasz

Nimfa szakasz

Felnőtt szakasz

Támogassa a kutató szervezetet

MOTKA Egyesület

Magyarországi Természet-, Környezet-, Állat-, és Árvízvédelmi Egyesület

Támogassa StartUp vállalkozásunkat

- RedBerry TickEx Kft.

- pay pal

Partnereink: